Tokens

Voor het beheren van iLOQ S10 Locking System, oftewel, voor het programmeren van cilinders en sleutels, moet u toegang hebben tot de database, en tot de systeemspecifieke token. Tokens fungeren als een fysieke versleutelingssleutel.

Tokens zijn vergendelingssysteemspecifiek. Het is echter mogelijk om een token te resetten en opnieuw te gebruiken als token van een ander vergrendelingssysteem.

Figuur: iLOQ Token

iLOQ Token

Tokens worden toegewezen aan de beheerders van het vergrendelingssysteem.

Afhankelijk van het vereiste beveiligingsniveau, kan voor het inloggen op het vergrendelingssysteem een beheerdersspecifieke inlogtoken vereist zijn, naast een beheerdersnaam en een wachtwoord. Programmeren is echter niet mogelijk zonder token.

Een token kan worden gekoppeld aan verschillende beheerders, en één beheerder kan verschillende tokens hebben. De gebruiksrechten kunnen variëren, afhankelijk van de inlogtoken die in gebruik is.