RFID Reader N104

RFID Reader is een apparaat dat zich in de nabijheid van een deur bevindt. RFID Reader is verbonden met de READER RS-485-bus van de deurmodule en heeft geen andere verbindingen. RFID Reader wordt gebruikt voor het besturen van een elektrische cilinder via een iLOQ-sleutel die is uitgerust met een iLOQ RFID-tag.

Als RFID Reader is uitgerust met een toetsenbord, kan RFID Reader worden gebruikt om uitsluitend met een code toegang te bieden tot de deur.

Tijdens het installeren:

• Als u de lezers dichter dan 10 cm. van elkaar plaatst, of de lezer op een metalen oppervlak plaatst, kan de leesafstand korter zijn.

• Als u de twee lezers dicht bij elkaar installeert, raden we u aan om een bladmetaalplaat tussen de lezers te plaatsen.

• Installeer geen lezer in de nabijheid van krachtige elektromagnetische storingsbronnen.

• Zorg dat de kabel niet korter is dan 10 cm.

• U kunt de draden die niet worden vermeld in de verbindingsinstructies onverbonden laten. Deze kabels dienen echter niet met elkaar te zijn kortgesloten.

• Als de lezers rechtstreeks worden geïnstalleerd op een metalen oppervlak, kan de leesafstand worden verkort. Om dit te vermijden, wordt aangeraden om installatieplaat A10.119 te installeren tussen de deur en de lezer.

De verbindingen zijn:

• Rode draad — DC+

• Zwarte draad — DC-

• Witte draad — A

• Groene draad — B

Voor meer functies, raadpleegt u de productspecifieke datasheets.