Sleutellezer A10.56 - Interfaces

De sleutellezer is verbonden met de SLEUTELLEZER-connectors van de relaiskaart, en een groen lampje in de sleutellezer geeft aan dat het apparaat is ingeschakeld (ONLINE LED). Het rode of groene sleutelsymbool geeft aan of de sleutel die in de sleutellezer is geplaatst, is goedgekeurd of afgekeurd (STAT1 G en STAT1 R).

De sleutellezer heeft tevens inputs STAT2 GRN, STAT2 RED en GND voor statusindicaties van het bestuurde apparaat. U kunt feedbackinformatie ontvangen via de inputs van het bestuurde apparaat, in de vorm van 3.3 – 24 VDC. Als er geen feedback-informatie is ontvangen van het bestuurde apparaat, kan de relaiskaart tevens worden verbonden voor het besturen van de STAT2 GRN LED. In dergelijke gevallen volgt de STAT2-output de relais- output K1-status van de relaiskaart (behalve in de roldeurmodus).

Bij bekabeling dien je gebruik te maken van een gegevensoverdrachtkabel, zoals MHS 5x2x0.5. De maximale afstand tussen de relaiskaart en de sleutellezer is 100 meter.