Relaiscontroles verwijderen

In deze sectie wordt beschreven hoe u relaiscontroles verwijdert in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BeheerOverzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de gewenste netwerkmodule
  3. Rechtsklik op de geselecteerde netwerkmodule en selecteer Wijzig controles.
    Er wordt een kalenderweergave geopend.
  4. Selecteer in de kalenderweergave de controle die u wilt verwijderen.
  5. Rechtsklik de controle en selecteer Controle verwijderen.

Als de geselecteerde tijdsperiode deel uitmaakt van een controlesequentie, selecteert u een van de volgende opties:

• Verwijder alleen geselecteerde controle uit controlesequentie — Alleen de geselecteerde periode wordt verwijderd.
    • Volledige controlesequentie verwijderen — De volledige controlesequentie wordt verwijderd.
  6. Selecteer Opslaan.
  7. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven
  8. Selecteer OK.
  9. Afhankelijk van de communicatie-instellingen, niet van het licentietype, worden de verzonden verzoeken in een wachtrij geplaatst, of onmiddellijk uitgevoerd.