Select your region or visit global site

Support
Open navigation

Een nieuwe zone toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u zones toevoegt aan iLOQ S10 Locking System.

Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

  1. Selecteer Extra gegevens > Overzicht zones.

  2. Selecteer Zone toevoegen.
    De wizard Zone toevoegen wordt geopend.
  3. Selecteer Zone toevoegen.
  4. Geef de zone een naam in het veld Naam.
  5. Voer in het optionele veld Beschrijving een beschrijving in voor de zone.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Selecteer de beheerders die toegang tot de zone zullen krijgen.
    • — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  8. Selecteer Volgende.
  9. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  10. Selecteer Gereed.
  11. Selecteer Sluiten.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Didn't find what you were looking for?

Submit a ticket