Een sleutel koppelen aan een persoon

In deze sectie wordt beschreven hoe u een sleutel koppelt aan een persoon, of de persoonkoppeling van een sleutel wijzigt in iLOQ S10 Manager.

U moet een sleutel koppelen aan een persoon voordat u de sleutel kunt overhandigen aan de persoon.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de sleutel die u wilt koppelen aan een persoon.
  3. Rechtsklik en selecteer Sleutel aan persoon koppelen.
    De wizard Sleutels aan personen koppelen wordt geopend.
  4. Selecteer Sleutels aan persoon koppelen.
  5. Selecteer de sleutel die u wilt koppelen aan de persoon.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Selecteer de persoon aan wie de sleutel wordt gekoppeld.
    Tip:

Als de gewenste persoon niet staat vermeld op de persoonlijst, kunt u een nieuwe persoon aanmaken door te rechtsklikken en Nieuwe persoon toevoegen te selecteren.

8. Selecteer Volgende.
  9. Selecteer Gereed.
  10. Selecteer Sluiten.