Inloggen met een token forceren

In deze sectie wordt beschreven hoe u inloggen met een token forceert.

Wanneer een nieuw iLOQ S10 Locking System wordt geleverd, kan de Admin-beheerder inloggen op het systeem zonder gebruik te maken van een token. Dit is noodzakelijk, omdat een nieuw systeem geen tokens bevat.

Wanneer u echter het systeem implementeert en tokens toevoegt, kunt u voorkomen dat beheerders inloggen op het systeem zonder een token te plaatsen in de socket van iLOQ Programmer. Hierdoor wordt de beveiliging van het systeem verbeterd.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht beheerders.
  2. Selecteer de Admin-beheerder.
  3. Rechtsklik met de muis op de Admin-beheerder.
  4. Selecteer Gebruiksrechten bewerken.
    De wizard Bewerking van gebruiksrechten wordt geopend.
  5. Selecteer Gebruiksrechten bewerken.
  6. Zorg dat het veld Token leeg is.
  7. Selecteer Volgende.
  8. Verwijder alle gebruiksrechten van de Admin-beheerder.
  9. Selecteer Volgende.
  10. Selecteer OK.
    Nu kan de beheerder niet inloggen op het systeem zonder een token.