Verzoeken verzenden naar de netwerkmodule

In deze sectie wordt beschreven hoe u verzoeken verzendt naar de netwerkmodules in iLOQ S10 Manager.

U kunt de volgende verzoeken verzenden naar de netwerkmodule:

• Een audit-trailkeuzeverzoek voor het lezen van de logbestanden van de verbonden cilinders.
  • Een programmeerverzoek voor de verbonden cilinders.
  • Een verzoek tot het ophalen van de kalender.
  • Een verzoek tot het testen van de verbinding.
  • Herstartverzoek (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype).
  • Verzoek om firmware te updaten (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype). Op deze manier kunt u onmiddellijk een firmware- en software-update activeren.
  • Setupaanvraag (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype). Op deze manier kunt u de busapparaatconfiguratie op Net Bridge op afstand voltooien, als u dat niet op de locatie zelf hebt gedaan.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de gewenste netwerkmodules.
  3. Rechtsklik op een geselecteerde module en selecteer Naar netwerkmodule verzenden.
  4. Selecteer het verzoek dat u wilt verzenden naar de netwerkmodule.
    Afhankelijk van de communicatie-instellingen, niet van het licentietype, worden de verzonden verzoeken in een wachtrij geplaatst, of onmiddellijk uitgevoerd.