Programmering van cilinders

Er zijn drie cilinderprogrammeringscenario's:

• U kunt een of meer cilinders programmeren die u onmiddellijk bij de hand hebt, via een online iLOQ S10 Manager en de Programmer. U kunt deze procedure uitvoeren voor een nieuwe of een bestaande cilinder.

Indien dit het geval is, raadpleegt u Programmering van cilinders.

• U kunt een of meer offline programmeringtaken overdragen van iLOQ S10 Manager naar de Programmerde Programmer loskoppelen van de computer, en de cilinders op de locatie programmeren. U kunt deze procedure alleen voor een bestaande cilinder uitvoeren.

Indien dit het geval is, raadpleegt u Inhoud programmeerapparaat beheren.

• U kunt op afstand cilinders programmeren die zijn verbonden met een netwerkmodule. U kunt deze procedure alleen voor een bestaande cilinder uitvoeren.

Indien dit het geval is, raadpleegt u Cilinders autoriseren.