Een nieuwe persoon toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een nieuwe persoon toevoegt aan iLOQ S10 Locking System.

Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht personen.

2. Selecteer Persoon toevoegen.
    De wizard Toevoegen van een persoon wordt geopend.
  3. Selecteer Basisgegevens van een persoon toevoegen.
  4. Voer als volgt persoonlijke informatie in:
    • Achternaam — Voer in het veld Achternaam de achternaam van de persoon in.
    • Voornaam — Voer in het veld Voornaam de voornaam van de persoon in.
    • Bedrijf/Afdeling — Voer in het veld Bedrijf/Afdeling de naam in van het bedrijf of de afdeling waar de persoon werkt.
    • Titel — Voer in het veld Titel de titel in van de persoon.
    • Identificatie — Voer in het veld Identificatie het bedrijfs-ID-nummer van de persoon in.
    • Einddatum van een dienstbetrekking — Voer de einddatum in van de dienstbetrekking van de persoon. Deze datum wordt automatisch ingesteld voor de sleutel van de persoon als de Vervaldatum.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Voer als volgt contactinformatie in:
    • Adres — Voer in het veld Adres het adres in van de persoon.
    • Postcode en postkantoor — Voer in het veld Postcode en postkantoor de postcode en het postkantoor van de persoon in.
    • Land — Voer in het veld Land het land in waar de persoon woont.
    • Telefoon 1/2/3 — Voer in de telefoonvelden de telefoonnummers van de persoon in.
    • E-mail — Voer in het veld E-mail het e-mailadres in van de persoon.
    • Externe ID — Voer de ID van de persoon in een extern systeem in. Deze ID wordt alleen gebruikt voor Application Programming Interface-communicatie (API).
    • Beschrijving — Voer in het veld Beschrijving een beschrijving in van de persoon.
  7. Selecteer Volgende.
  8. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  9. Selecteer Gereed.
  10. Selecteer Sluiten.