Opdeling af tabelvisningen

Dette afsnit beskriver, hvordan du opdeler tabelvisningen i iLOQ Manager.

Du skal nogle gange opdele tabelvisning i to eller flere parallelle tabelvisninger. Dette er f.eks. tilfældet, når du trækker cylindre fra cylindertabellen til en grundplan.

Fortsæt som følger.

1. Åbn to eller flere sider (f.eks. Grundlæggende data > Gennemse personer og Grundlæggende data > Gennemse nøgler).
  2. Højreklik på en fane.
    Figur: Opdeling af tabelvisningen
    Opdeling af tabelvisning
  3. Vælg enten:
    • Ny horisontal fanegruppe — Del tabellen horisontalt i to dele.
    • Ny vertikal fanegruppe — Del tabellen vertikalt i to dele.
  4. Tabelvisningen deles i to parallelle tabelvisninger.

Hvis du ønsker at gå tilbage til den ikkeopdelte tabelvisning, skal du lukke for alle sider i den ene eller den anden tabelvisning.

Tip:

Du kan flytte en åben side fra én tabelvisning til en anden ved at højreklikke på den ønskede fane og vælge Flyt til forrige fanegruppe.