Redigering af cylindersystemets rapporttekster

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer standardrapportteksterne på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Rediger information om cylindersystem.

2. Vælg Rapporttekster i området Vis.
  3. Vælg den ønskede rapport i rullemenuen Rapport.
  4. Vælg det ønskede rapportsprog ved at klikke på det ønskede flagikon.
  5. Rapportteksten åbnes i editoren:
  6. Rediger rapportteksten.

Du vil være bekendt med redigeringskontrollen fra andre tekstredigeringsprogrammer.

Du kan anvende cylindersystemets specifikke variabler i teksten ved at klikke på knappen Tilføj felt.

Variablerne tilføjer på dynamisk vis oplysninger fra systemet til stedet, hvor variablen anvendes. Variablerne er som følger:

• Navn på cylinderesystem — Denne variabel føjer navnet på cylindersystemet til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!LGDescription].
    • Navn på cylindersystem og ejendom — Denne variabel føjer navnet på cylindersystemet og navnet på ejendommen, som nøglen tilhører, til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!LGDescriptionAndRealEstate].
    • Personnavn — Denne variabel føjer navnet på den person, som nøglen er knyttet til, til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!PersonName].
    • Personnavn og identifikator — Denne variabel føjer navnet og ID-nummeret på personen til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!PersonNameAndPersonCode].
    • Firma/afdeling — Denne variabel føjer navnet på firmaet/afdelingen, som personen er tilknyttet, til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!CompanyName].
    • Indlogget bruger — Denne variabel føjer navnet på den indloggede bruger til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!UserName].
    • Beskrivelse af nøglen — Denne variabel føjer beskrivelsen af nøglen til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!Description].
    • Nøgleetiket - Denne variabel føjer nøglens label til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!Stamp].
    • Nøglens RFID-tagnummer — Denne variabel føjer nøglens RFID-tagnummer til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!TagKey].
    • ROM_ID — Denne variable føjer nøglens serienummer til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!Rom_ID].
    • Dato — Denne variabel føjer den aktuelle dato til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!Date].
    • Nøgle-PIN-kode — Denne variabel føjer nøglens PIN-kode til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!AccessCode].
    • Signatur — Denne variabel føjer et felt til et digitalt signaturbillede til rapporten. I rapporteditoren vises denne variabel som [!SignatureImage].
  7. Mens du redigerer, kan du trykke på knappen Annuller for at fortryde ændringer, der endnu ikke er gemt. Hvis du ikke er tilfreds med de ændringer, du har gemt i rapporten, kan du til enhver tid trykke på knappen Nulstil rapport til standard for at gendanne standardrapporten.
  8. Vælg Gem og luk.