Visning af egenskaber for adgangsrettigheder

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaberne for en enkelt adgangsrettighed på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse adgangsrettigheder.

2. Adgangsrettighederne vises i tabellen. For at vise flere egenskaber for en adgangsrettighed skal du dobbeltklikke på adgangsrettigheden.
    Bemærk:

Du kan vise objektdata på to måder:

• Vis ønsket situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de vil fremgå, når alle afventende ændringer er blevet programmeret for objektet.
    • Vis nuværende situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de fremstår i øjeblikket.

De adgangsrettighedsspecifikke oplysninger i de enkelte faner er:

• Grundlæggende information — Fanen Grundlæggende information indeholder grundlæggende information om den valgte adgangsrettighed. Felterne er:

• Navn — Dette felt indeholder navnet på adgangsrettigheden.

• Beskrivelse — Dette felt indeholder beskrivelsen af adgangsrettigheden.

• Type – Adgangsrettighedstypen. Valgmulighederne er:

• Standard
        • API
      • Se Adgangsrettigheder.

• Betinget adgang — Dette felt angiver, hvorvidt adgangsrettigheden er betinget eller ej.

• Beskrivelse af betinget adgang — Dette felt indeholder en beskrivelse af den betingede adgang.

• Standardadgangsrettighed — Afkrydsningsfeltet angiver standardadgangsrettigheden.

• Cylindre, der bruger — Fanen Cylindre, der bruger indeholder oplysninger om cylindre, der har den valgte adgangsrettighed. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af cylindre.

• Cylindre, der bruger — Fanen Cylindre, der bruger indeholder oplysninger om nøgler, der har den valgte adgangsrettighed. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af nøgler.

• Roller i brug — Fanen indeholder oplysninger om roller, der har den valgte adgangsrettighed.

3. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen Luk.