Programmering af cylindre

Når en ny låsecylinder leveres fra fabrikken, er den i fabrikstilstand.

Der er tre cylinderprogrammeringsscenarier:

• Du kan programmere en eller flere cylindre, som er til rådighed, med det samme ved at anvende en online-iLOQ Manager og programmeringstokenen. Du kan udføre denne procedure for en ny eller en eksisterende cylinder.

Hvis dette er tilfældet, henvises der til Programmering af cylindre.

• Til omprogrammering af S5-cylindre kan du overføre en eller flere offline-programmeringsopgaver fra iLOQ Manager til programmeringstokenen, afbryde programmeringstokenen fra computeren og programmere cylindrene på stedet. Du kan kun udføre denne procedure for en eksisterende cylinder.

Hvis dette er tilfældet, henvises der til Administration af indhold på programmeringstoken.

• Du kan fjernprogrammere S5-cylindre, der er sluttet til et netværksmodul. Du kan kun udføre denne procedure for en eksisterende cylinder.

Hvis dette er tilfældet, henvises der til Bestilling af cylindre.