Gennemsyn af cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser cylinderinformation på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Cylindrene vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Placering — Denne kolonne viser døren eller lokalenummeret på grundplanen, hvor låsen er placeret.
    • Grundplan — Denne kolonne angiver grundplanen, hvor låsen er placeret.
    • Lokation — Denne kolonne indeholder en mere detaljeret beskrivelse af døren eller lokalet, hvor cylinderen er placeret.
    • LåsecylinderLåsecylinder henviser til låsecylindertype.
    • SerienummerSerienummer angiver låsens serienummer. Hvis en lås har et serienummer i softwaren, har den også et fysisk modstykke. Disse oplysninger vises kun for låse, der er programmeret i systemet.
    • Programmeringstilstand— Denne kolonne indeholder cylinderens programmeringstilstand. Mulige værdier er:
      • Programmeret — Cylinderen er programmeret, og den fysiske cylinder har samme data, som vises i iLOQ Manager. Dette er den ønskede tilstand for cylindrene i systemet.
      • Bestilt — Cylinderen er bestilt. Der er oprettet en cylinderprogrammeringsopgave for cylinderen. Det er enten en opgave for indledende programmering af en ny cylinder eller en omprogrammeringsopgave for en eksisterende cylinder. Cylinderprogrammeringen er dog endnu ikke gennemført. En bruger med tilstrækkelige brugsrettigheder kan programmere cylinderen.
      • Overført til programmering — En cylinderprogrammeringsopgave er overført til Programmerings token.
      • I planlægningstilstand — Der er foretaget nogle ændringer af eksisterende cylindre, eller en ny nøgle er blevet tilføjet, men er endnu ikke oprettet som en programmeringsopgave (dvs. bestilt).
    • Cylindertype– Typen af cylinder. Valgmulighederne er:
      • D5 normal, låsen er en offline-lås.

• S5, låsen er en S5-lås.

• S5 online, låsen er en online S5-lås tilsluttet til et netværksmodul.

Hvis låsetypen er S5 online, skal du også vælge, om systemet automatisk modtager loghændelser fra låsen, ved at markere afkrydsningsfeltet Gem automatisk loghændelser.

• S50 normal, låsen er en online-S50-lås.

• Programmering ufuldstændig — Denne statuskolonne angiver, hvorvidt cylinderprogrammeringen er gennemført eller ej.
    • Programmeringstype— Denne kolonne angiver den seneste cylinderprogrammeringstype. Mulige værdier er:
      • Normal — Den seneste cylinderprogrammering har været en ændring af adgangsrettighed eller tidsfrist.
      • Blacklisteændring – En nøgle er blevet eller vil blive føjet til eller fjernet fra blacklisten.
      • Nulstillet — Cylinderen vil blive nulstillet.
    • Redigeret af — Denne kolonne angiver den bruger, der sidst har ændret cylinderens programmeringstilstand.
    • Ejendom — Denne kolonne angiver ejendommen, som cylinderen tilhører.
    • Zone — Denne kolonne angiver zonen, hvor cylinderen hører til.
    • Cylindermodel — Denne kolonne angiver cylindermodel.
    • Cylinderbeslag — Denne kolonne angiver cylinderbeslagtype.
    • Dørtype — Denne kolonne indikerer dørtype.
    • TilgangsretningTilgangsretning henviser til den retning, hvorfra cylinderen skal åbnes, hvis døren er udstyret med en dobbeltsidet cylinder.
    • Cylinderforlængelse – Denne kolonne angiver, hvorvidt cylinderen har en forlænger samt længden af denne. Forlængerstykket anvendes til at forlænge låsecylinderen med.
    • Dørens tykkelse (mm) — Denne kolonne angiver dørens tykkelse. Dette kan være nyttige oplysninger, når døren skal monteres.
    • Dornmål (mm) – Denne kolonne angiver dybden af låsekassen. Dette kan være nyttige oplysninger, når døren skal monteres.
    • Åbningsretning — Denne kolonne angiver dørens åbningsretning.
    • Etiket – Denne kolonne indeholder etiketten på cylinderen.
    • Note — Denne kolonne indeholder yderligere oplysninger om låsen.
    • Øvrige krav — Denne kolonne indeholder andre krav i forbindelse med cylinderen.
    • Antal adgangsrettigheder — Denne kolonne angiver det antal af adgangsrettigheder, der er tildelt for låsen.
    • Hw-version Hw-version henviser til låsecylinderens hardwareversion.
    • Sw-version Sw-version henviser til låsecylinderens softwareversion.
    • Ur installeret — Afkrydsningsfeltet i denne statuskolonne angiver, hvorvidt der er et ur installeret i cylinderen eller ej.
    • Urets installationsdato – Denne kolonne angiver tidspunktet, da uret blev installeret på cylinderen.
    • Sidst redigeret — Denne statuskolonne angiver, hvornår cylinderprogrammeringstilstanden sidst blev ændret.
    • Tidsbegrænset — Denne statuskolonne angiver, hvorvidt låsen er tidsbegrænset eller ej.
    • Betinget adgang — Afkrydsningsfeltet i denne statuskolonne angiver, hvorvidt cylinderen er egnet til udendørsbrug eller ej.
    • Aktuel blackliste – Denne kolonne angiver, om cylinderen har en opdateret blackliste eller ej.

Cylindrene i tabellen har følgende farvekoder:

• Grøn — Cylinderen er valgt.
    • Lyserød — Cylinderen har en fejlstatus. Se værktøjstip ved at holde musen over rækken.
    • Orange — Cylinderen er en netværkstilsluttet cylinder, der endnu ikke har rapporteret sin eksistens til serveren.