Bestilling af nøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du bestiller nøgler på iLOQ Manager.

Du kan fordele systemets administration ved at tillade, at én bruger bestiller, dvs. godkender programmeringsændringer af nøgler. En anden bruger med f.eks. begrænsede brugsrettigheder kan udføre bestilte programmeringsopgaver, men kan ikke ændre indholdet af disse programmeringsopgaver.

Hvis du ikke bruger fordeling af systemets administration, kan du selv udføre de bestilte programmeringsopgaver. Bestilling er under alle omstændigheder en obligatorisk fase i systemet. Du kan imidlertid bestille og programmere en nøgle med det samme ved at vælge Bestil, og programmér ved slutningen af bestillingsguiden.

Når du bestiller en nøgle, oprettes programmeringsopgaven og sendes til iLOQ-cylindersystemets server, hvor den venter på at blive overført til nøglen via programmeringstokenen eller via en fjerntilslutning ved et nøgleprogrammerings-hotspot.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg Bestil nøgler.
    Guiden Bestilling af nøgler åbnes.
  3. Vælg Bestil nøgler.
  4. Vælg den nøgle, du ønsker at bestille.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg Bestil nøgle.
  7. Der vises en resuméskærm.
  8. Vælg Klar.
  9. Programmeringsopgaven sendes til iLOQ-cylindersystemets server.
  10. Vælg Luk.
  11. Nøglen fremgår af nøglelisten med status Bestilt.