Visning af egenskaber for zoner

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaber for zoner på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse zoner.

2. Zonerne vises i tabellen. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om en enkelt zone, skal du dobbeltklikke på zonen for at åbne zonespecifikke oplysninger.

De zonespecifikke oplysninger i de enkelte faner er:

• Grundlæggende information — Fanen Grundlæggende informationindeholder grundlæggende information om den valgte zone. Felterne er:
      • Navn — Dette felt indeholder navnet på zonen.
      • Beskrivelse — Dette felt indeholder beskrivelse af zonen.
    • Cylindre, der bruger — Fanen Cylindre, der bruger indeholder oplysninger om cylindre, som den valgte zone har. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af cylindre.
    • Adgangsrettigheder — Fanen Adgangsrettighed indeholder oplysninger om de adgangsrettigheder, som den valgte zone har. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af adgangsrettigheder.
    • Nøgler — Nøgle fanen indeholder information om nøgler i den valgte zone. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af nøgler.
    • Personer — Personer fanen indeholder information om personer i den valgte zone. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af personer.
    • Brugere — Fanen Brugere indeholder oplysninger om de brugere, der har adgang til denne zone. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af brugere.
    • Kalendere — Fanen Kalendere indeholder oplysninger om kalendere i den valgte zone.
    • Kodeadgangsgruppe — Fanen Kodeadgangsgruppe indeholder oplysninger om de kodeadgangsgrupper, som den valgte zone har.
  3. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen Luk.