Importér personer fra Excel

Dette afsnit beskriver, hvordan du importerer personer fra Excel til iLOQ-cylindersystemet.

Du kan importere de samme data, som du ville indtaste via guiden Tilføj person.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse personer.

2. Åbn Excel-arket med de data, der skal importeres.
  3. Arranger Excel-kolonnerne, så de stemmer overens med kolonnerne i persontabellen.

Du skal som minimum importere nedennævnte kolonner:

• Fornavn
    • Efternavn

Du kan ikke importere nedennævne kolonner:

• Antal nøgler
    • Roller
    • Redigerbar

De andre kolonner er valgfrie. Du kan ikke bruge tomme kolonner i Excel-arket til at skippe import af kolonner i cylindertabellen. Importér ikke kolonneoverskrifter fra Excel.

4. Vælg Redigeringstilstand for at aktivere redigeringstilstand.
  5. Kopier data fra Excel-arket.
  6. Vælg den nederste række.
    Vigtigt:

Vælg hele rækken ved at klikke på stjerneikonet i venstre side af rækken. Vælg ikke den første celle på rækken.

7. Sæt dataene ind.
  8. Vælg Redigeringstilstand igen for at deaktivere redigeringstilstand.
  9. Vælg Ja.