Fjernelse af nøgler fra bloklisten

Dette afsnit beskriver, hvordan du fjerner nøgler fra bloklisten på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse Blackliste.

2. Vælg Fjern fra Blackliste.
    Guiden Fjern fra Blackliste åbnes.
  3. Vælg Fjern nøgler fra blacklisten.
  4. Vælg den(de) nøgle(r), du ønsker at fjerne fra bloklisten.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg, hvad du vil gøre med de berørte cylindre.

Valgmulighederne er:

• Efterlad i planlægningstilstand – Vælg Efterlad i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade bloklisten i planlægningstilstand og bestille den senere. Efter dette vil bloklistestatus være I planlægning.

En blokliste, der efterlades i planlægningstilstand, er angivet med den orange knap Bestil blokliste i båndet.

Bemærk:

Indtil nu har du kun fjernet nøglen fra bloklisten, men den nye bloklisteversion er ikke blevet sendt til nøglerne, hvilket vil sprede listen over til nøglerne. Hvis du ønsker at sende den nye bloklisteversion til nøglerne, skal du se Bestilling af en liste.

• Bestil blokliste – Vælg Bestil blokliste, hvis du ønsker at bestille bloklisten. Efter dette vil bloklistestatus være Bestilt.

8. Der vises en resuméskærm.
  9. Vælg Klar.