Ibrugtagningsværktøj for beboelsesejendomme

Før du begynder at tage et cylindersystem til beboelsesejendomme i brug, skal du kontrollere, at du har:

• Licensen for iLOQ Manager.
  • Softwaren til iLOQ Manager installeret på Windows operativsystem. Hvis du ønsker flere oplysninger, henvises der til Installation af iLOQ Manager.

Figur: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Mindst to programmeringstokener. Vi anbefaler, at du tilføjer tre programmeringstokener til cylindersystemet.

Figur: Programmerings token
    Programmerings token

Faserne i ibrugtagningsguiden er enkle og letforståelige. Når én fase er afsluttet, kan du gå videre til næste fase. Processen fortsætter på denne måde, indtil den er færdig, ibrugtagningen er blevet fuldført og cylindersystemet flyttes til administrationstilstand.

Start fra brugerpanelet ved at vælge Ibrugtagning af cylindersystem.