Håndtering af nøgle-PIN-koder

Dette afsnit beskriver, hvordan du håndterer nøgle-PIN-koder på iLOQ Manager.

Håndtering af nøgle-PIN-koder består af to hovedopgaver:

• Redigering og visning af nøgle-PIN-koder, som beskrives nedenfor.

• Overdragelse af nøgle-PIN-koder til nøgleindehavere. Du kan inkludere nøgle-PIN-koden i nøgleoverdragelsesrapporten ved at føje feltet Nøgle-PIN-kode til rapporten.

Hvis du ønsker flere oplysninger, henvises der til Redigering af cylindersystemets rapporttekster.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den ønskede nøgle.
  3. Højreklik for at vælge Rediger PIN-kode.

Guiden Redigering af nøgle-PIN-kode åbnes.

4. Vælg Rediger PIN-kode.
  5. Nøglevalgsvinduet åbnes.
  6. Vælg Næste.
  7. Vinduet Redigering af nøgle-PIN-kode åbnes.

Vælg Krav om nøgle-PIN-kode med radioknapperne. Valgmulighederne er:

• Ingen adgang, når PIN-kode er påkrævet — Nøglen har ikke adgang under cylinderens PIN-kodetider.
    • Adgang uden PIN-kode — Nøglen har adgang uden PIN-kode under cylinderens PIN-kodetider.
    • Adgang med PIN-kode — Nøglen har adgang med PIN-kode under cylinderens PIN-kodetider. Hvis du vælger denne mulighed, skal du også vælge indstillingen Genererer ny PIN-kode. Valgmulighederne er:
      • Behold nuværende PIN-kode for nøglen — Alle nøgler har en automatisk genereret PIN-kode. Vælg denne mulighed, hvis du ikke ønsker at ændre PIN-koden.
      • Generer ny PIN-kode for nøglen — Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at ændre PIN-koden og lade iLOQ Manager generere en ny PIN-kode.
      • Indtast ny PIN-kode for nøglen— Vælg denne mulighed, hvis du ønsker manuelt at ændre PIN-koden eller vise den aktuelle PIN-kode. Hvis du vælger denne mulighed, vises to nye felter:
        • Aktuel kode — Dette felt indeholder den aktuelle PIN-kode.
        • Ny kode — Indtast den nye PIN-kode for nøglen.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.