Visning af egenskaber for personroller

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaber for personroller i iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse personroller.

2. Personrollerne vises i tabellen. Hvis du ønsker flere oplysninger om enkelte personroller, skal du dobbeltklikke på personrollen.

De personrollespecifikke oplysninger i de enkelte faner er:

• Grundlæggende information — Fanen Grundlæggende informationindeholder grundlæggende information om den valgte personrolle. Felterne er:
      • Navn — Dette felt indeholder navnet på personrollen.
      • Beskrivelse — Dette felt indeholder beskrivelse af personrollen.
    • Adgangsrettigheder — Fanen Adgangsrettigheder indeholder de adgangsrettigheder, der er tildelt den valgte personrolle. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af adgangsrettigheder.
    • Personer — Fanen Personer indeholder de personer, der har fået tildelt den valgte personrolle. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af personer.
    • Cylindre, der er tildelt adgangsrettigheder for rollen — Fanen Cylindre, der er tildelt adgangsrettigheder for rollen indeholder de cylindre, der har adgangsrettigheder for den valgte personrolle. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af cylindre.
  3. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen Luk.